Wie ben ik?

Mijn naam is Nathalie de Leeuw. Naast mijn werk in het onderwijs, waar ik twee en een halve dag werk, heb ik besloten om ook mijn eigen massagepraktijk te starten en daarin werk ik nu met veel plezier.

Ik had het geluk dat Beauty for All in Uitgeest mij in 2019 de mogelijkheid gaf om een ruimte bij hen te betrekken, inmiddels ben ik verhuisd naar de Schevelstraat in uitgeest. Hier deel ik de ruimte samen met Miriam voetverzorging.

Het is fijn om mensen een moment van ontspanning te kunnen bieden in deze onzekere, hectische en stressvolle tijd.

En ik geniet er altijd volop van als mensen na een massage ontspannen weer naar huis gaan.
Een keuze dus waar ik absoluut geen spijt van heb.

Ik zie u graag verschijnen in mijn praktijk in het pand aan de Schevelstraat 3 in Uitgeest.