Middelweg 9 - Uitgeest
nathsmassage@gmail.com
06-13172723

Wie ben ik?

Mijn naam is Nathalie de Leeuw en sinds 1998 ben ik werkzaam bij de Montessorischool in Beverwijk.
Naast mijn werk als leerkracht ben ik in november gestart met de cursus Welness Massage bij de Massage Academie in Apeldoorn.

Sinds januari 2019 ben ik begonnen met het geven van ontspanningsmassages aan huis.Totdat ik de kans kreeg om bij Beauty For All in Uitgeest een ruimte te huren. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en nu geef ik op donderdagavond en vrijdag overdag massages.

En…..Ik ben zeker niet uitgeleerd. Ik heb een cursus bamboemassge gevolgd en inmiddels ook een cursus Dansage gevolgd in Utrecht. Dit is een hele bijzondere massage techniek waarbij muziek en massage samensmelten….En tevens een techniek waarbij je meer met de onderarmen en ellebogen werkt.

Zo zal ik me ook de komende tijd blijven ontwikkelen en verbeteren om mijn massages steeds meer aan te passen aan de klant.

U kunt uw afpraak inplannen via de website van
Beauty For All
of 06-13172723.

“Pas als je goed voor jezelf zorgt,
kun je het beste van jezelf geven…”